Bestelling & Levering

INFORMATIE BESTELLING EN LEVERING

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke en eerlijke prijs. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport-, verzend en verpakkingskosten. Dit zorgt ervoor we jou een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrenten en de verzendkosten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt op dit moment door de drukte 7-21 werkdagen.

ALTIJD GRATIS VERZENDING

Wij nemen de verzendkosten wereldwijd van iedere bestelling volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde of bestelhoeveelheid nodig.

KORTINGSCODES

Op YourMusthaves komen regelmatig leuke acties voorbij waaronder kortingscodes met verschillende aanbiedingen. Deze kortingscodes kunnen ook worden toegepast op producten die in de aanbieding zijn.

VRAGEN OVER JOUW BESTELLING

Heb je vragen over jouw bestelling? Je kunt altijd contact met ons opnemen via de mail, dat geldt ook voor in het weekend en buiten kantooruren. Wij als team doen ons best om de vragen of opgevraagde informatie binnen 24 uur te beantwoorden.